Kökstrender 2020

Vilka trender ser vi under 2020? Vi har pratat med Stockholms Bad & Byggmästarlag AB. För att ta reda på mer vad som gäller om du vill ha ett stilsäkert kök.

-Ni bygger många kök och har sett trender ändras över tid. Vilka trender kommer vi se under 2020?

-Vi ser att fler och fler väljer exklusiva material som till exempel en bänkskiva i marmor eller specialbeställda köksfronter. För några år sedan började vi se att man väljer fronter från Superfront och Picky Living just för att få en lite mer exklusiv känsla. Vi ser också att många vågar ta ut svängarna och går ifrån vita luckor och kanske väljer en mörkblå eller grön lucka. 

Många har även fått upp ögonen för nya tekniska lösningar med intelligenta vitvaror vilket är häftigt. Det tror jag vi kommer få se mycket mer av. Många väljer också att installera avfallskvarn i sitt nya kök vilket vi kanske inte sett så mycket av tidigare. Oavsett vad man väljer så är väldigt viktigt att man väljer ett kök som man ser sig trivas i under lång tid. En köksrenovering är en investering som dels höjer värdet i ens bostad men också ens eget välmående. Ett väl konstruerat och genomtänkt kök är något som man kan njuta av under många år.

-Ni har en lång erfarenhet när det kommer till köksrenoveringar. Varför ska man välja er när köket ska renoveras?

-Som du säger så har vi lång erfarenhet men framförallt har vi väldigt nöjda kunder. Vi brukar säga att vi alltid ställer kunden i centrum och det stämmer verkligen. Vi har de certifikat och behörigheter som krävs vilket är en självklarhet. 

Om företaget

Stockholm Bad & Byggmästarlag AB drivs av Jesper och Malin som har väldigt lång erfarenhet från byggbranchen. Vi renoverar alltifrån badrum och kök till totalrenoveringar och helentreprenad. Vi lämnar mycket goda garantier och strävar alltid efter nöjda kunder. Oavsett om du ska renovera ditt kök eller badrum är Stockholm Bad & Byggmästarlag ett tryggt val.

BML-logotyp