Hantverkare i Stockholm

Med Prioffert är det enkelt och smidigt att komma i kontakt med rätt hantverkare för din renovering.

Boka gratis rådgivning

FYRA STEG TILL rätt hantverkare

En trygg och enkel process

Jag vill ha en kostnadsfri offert

Med vår hjälp kan du snabbt och smidigt hitta rätt hantverkare i Stockholm för just ditt projekt. Vi tar fram offerter från byggfirmor som tar sig an allt från totalrenoveringar till mindre hantverksarbeten. Anlitar du hantverkare genom oss så garanterar vi prisvärda tjänster utförda av företag med fantastisk service och perfekt resultat.

Ett hembesök ger dig fem offerter från hantverkare i Stockholm

Vi ger dig offerter från hantverkare i Stockholm som är experter på allt inom bygg, snickerier, renovering och restaurering. Vi samarbetar enbart med hantverkare och snickare som är kompetenta och serviceinriktade. Vi ger dig offerter med prisvärda förslag för ditt projekt och garanterar att hantverkarna är behöriga och måna om att du som kund blir nöjd med arbetet. Letar du efter bra snickare i Stockholm så har du kommit rätt.

Hitta kompetenta hantverkare – snabbt och enkelt

Med oss på Prioffert får du kontakt med flera olika hantverkare som lämnar offert, efter endast ett hembesök. Hela processen med att att välja hantverkare blir därför enklare och snabbare än någonsin. Det finns massor av byggfirmor och snickare i Stockholm och det är inte alltid lätt att välja rätt. Med vår hjälp reduceras den tid du själv behöver lägga på att välja och du får ta del av offerter från företag som vi valt ut, specifikt för att passa just ditt projekt. 

Under hembesöket går vi i detalj igenom den hantverkstjänst du vill ha hjälp med. Vi sätter under mötet ihop ett offertunderlag utifrån dina önskemål och specifika krav. Detta delar vi sedan med våra samarbetspartners, som alla är professionella hantverkare i Stockholm. Sedan får du offerter från fem lämpliga firmor med hantverkare som är villiga att utföra arbetet du vill ha hjälp med. Sedan kan du i lugn och ro jämföra alternativen för att avgöra vilket företag som du anser lämpligast för uppdraget.

Vi hjälper dig med alla typer av hantverkstjänster

Våra hantverkare i Stockholm utför alla typer av uppdrag. Varken omfattande renoveringar eller mindre måleriarbeten är ett problem för våra skickliga yrkesmän. Offerterna du får kommer från lokala företag med bred kompetens och erfarenhet inom just det område du behöver hjälp. 

Vårt mål är att kunna erbjuda de bästa tjänsterna inom så många områden som möjligt. Med vår smidiga tjänst vill vi förmedla perfekt utförda arbeten av de mest lämpade hantverkarna inom varje enskilt område. Våra samarbetspartners är alltid välutbildade och certifierade inom Nedan ser du en lista med exempel på de typer av hantverkstjänster vi erbjuder i och omkring Stockholm. 

Vi täcker in hela Stockholm, och lite till

Det spelar ingen roll var i Stockholm du bor, vi ordnar den mest lämpade hantverkaren. Oavsett om du bor i Farsta, Kista eller Upplands-Väsby så kommer dina offerter från hantverkare som utför arbeten i ditt område.

Vad kostar hantverkare i Stockholm?

Med oss kan du snabbt skaffa dig en uppfattning om vad ditt projekt kommer att kosta beroende på vilken firma du väljer att anlita.

Offerterna som vi skickar till dig är alla noggrant sammanställda för att tydligt visa dig vad varje enskild hantverkare skulle fakturera för att utföra arbetet. Du får en mycket tydlig bild av de olika alternativen och har alltså prisuppgifter från hela fem byggföretag att jämföra. Kostnaden för eventuellt material och arbetstid preciseras och du får en bra överblick över dina alternativ. 

Många av hantverkarna i Stockholm skickar också med förslag och prisuppgifter för alternativ du kan lägga till. Även förslag på ändringar av den ursprungliga specifikationen kan förekomma. Detta kan vara värt att begrunda innan man bestämmer sig eftersom det är professionella företag som ofta har bra idéer att bidra med