Malmö

Med vår smidiga onlinetjänst kan du som bor i  Malmö snabbt och enkelt få hjälp med renovering och byggarbeten av alla de slag.

Genom att använda vår tjänst spar du både tid och energi när du ska välja företag för alla typer av arbeten inom bygg och renovering. Vi ger dig skräddarsydda offerter från professionella firmor och hantverkare i hela Malmö på ett sätt som gör det mycket enklare att välja vilket företag du ska anlita.

Boka gratis rådgivning

Rätt hantverkare i Malmö

Hitta rätt bland Malmös alla byggföretag

Om du har ett bygg- eller renoveringsprojekt på gång men behöver hjälp av proffs för att utföra det så har du hittat rätt. Malmö är en stor stad där massor av byggföretag konkurrerar om kunderna och de byggprojekt som ska utföras hemma hos malmöborna. För dig som kund innebär det stora utbudet av byggföretag att det kan vara väldigt svårt att välja rätt firma för jobbet.Det är här vi kommer in i bilden!

Om du använder vår tjänst så gör du dig själv en tjänst, och det blir mycket enklare att hitta en kompetent och seriös renoveringsfirma. Vi samarbetar med många kompetenta hantverkare och byggföretag och sammanför dessa med rätt kunder.Genom att anlita oss får du offerter från de mest lämpade företagen för just ditt projekt. Om du till exempel behöver hjälp med köksrenovering i Malmö så sammanför vi dig de av våra samarbetspartners som är bäst på just kök. 

Skräddarsydda offerter från utvalda företag i Malmö

Offerterna som du får ta del av är helt skräddarsydda efter dina behov och önskemål, vilka vi sammanställer i en noggrann uppdragsbeskrivning. Uppdragsbeskrivningen upprättar vi under ett möte med dig, där vi gå igenom hela renoverings- eller byggprojektet. Detta gör vi helt kostnadsfritt och utan krav på att du förbinder dig till något. Efter mötet är det bara för dig att luta dig tillbaka och invänta offerterna. 

Vi hjälper dig med alla typer av projekt

Vi på Prioffert samarbetar med många hantverkare och byggfirmor vilket gör att vi kan hjälpa dig med alla typer av arbeten och byggprojekt. Du är välkommen att anlita oss oavsett om du ska helrenovera en hel lägenhet eller bara sätta nytt kakel i köket. Vi kommer att göra livet enklare för dig som behöver anlita rätt företag för allt från stambyte till badrumsrenovering i Malmö

Tveka inte att kontakta oss, det kommer spara mycket av din tid och energi!

Kom igång nu!