Badrumsrenovering i Malmö

Med Prioffert är det enkelt och smidigt att komma igång med renoveringen av ditt badrum.

Boka gratis rådgivning

fyra steg till nytt badrum

En trygg och enkel process

Kom igång nu!

Vi erbjuder det enklaste sättet att få hjälp med badrumsrenovering i Malmö. Genom vår supersmidiga onlinetjänst kan du enkelt hitta den firma som är mest lämpad att renovera ditt badrum. Vi gör allt vi kan för att slutresultatet ska bli perfekt, med minsta möjliga ansträngning från din sida. Prioffert hjälper dig när badrummet ska fixas, oavsett var i Malmö du bor! 

Välj rätt firma för badrumsrenoveringen – vi hjälper dig

Vår unika onlinetjänst gör att du enkelt och snabbt kan få ditt badrum renoverat i Malmö. Många tycker att byggprojekt och renoveringar av olika slag är jobbiga att ta tag i, det är ju så viktigt att det blir rätt. Det krävs riktig kompetens, inte minst när det kommer till badrumsrenoveringar. När badrummet ska renoveras så är det oerhört viktigt att välja rätt hantverkare och byggfirma. 

Vanligtvis kan det kosta dig flera timmars arbete bara att komma fram till ett antal möjliga kandidater, några firmor som verkar pålitliga och kunniga nog. Vi gör hela urvalsprocessen mycket enklare vilket gör att du sparar både tid och ansträngning. Det betyder att du får tid och energi över till annat. 

Fem offerter – snabbt, enkelt och kostnadsfritt

Att anlita hantverkare för olika arbeten i hemmet för oftast med sig en tidskrävande och strulig urvalsprocess som tar många timmar i anspråk. Att hitta det rätta företaget har varit svårt, ett problem som vi löser genom vår smidiga onlinetjänst. Här på Prioffert ser vi till att du snabbt och enkelt får fem offerter att jämföra,  alla från pålitliga och skickliga specialister på badrum i Malmö. 

Med vår hjälp slipper du ta kontakt med en massa olika firmor och hantverkare för att till slut komma fram till vilken du vill anlita. Du behöver endast gå igenom ditt renoveringsprojekt en gång, under ett hembesök då vi sätter ihop en uppdragsbeskrivning. Under detta möte lyssnar vi på alla dina önskemål, ställer frågor och ser till att vi har en komplett bild av hela badrumsprojekt. 

Efter mötet tar vi kontakt med våra samarbetspartners i Malmö för att se vilka som är de fem mest lämpade för just din badrumsrenovering. Inom ett par dagar kommer du sedan att få fem skräddarsydda offerter från fem olika företag som alla mer än gärna renoverar ditt badrum. Efter det så får tid att noga gå igenom de olika erbjudandena och jämföra dem. Våra dokument med offerterna är utformade för att det även ska vara så enkelt som möjligt att jämföra de offerter man får. Alla delar av processen förenklas och blir så smidiga som möjligt för dig som kund. 

Certifierade hantverkare som är experter på badrumsrenoveringar

En renovering av badrum eller annat våtrum är något som bara certifierade hantverkare bör utföra. Sådana utrymmen som badrum, toaletter och liknande är komplicerade och görs arbetet inte på rätt sätt så kan det sluta mycket tråkigt. De flesta försäkringsbolagen kräver dessutom att våtutrymmen renoverats av certifierade hantverkare för att betala ut eventuella ersättningar om någon skada uppkommer. 

Vi samarbetar naturligtvis endast med firmor med auktoriserade fackmän som vet precis vad de gör och följer alla branschrekommendationer kring våtrumsarbeten. Du kan vara trygg med att de offerter du får kommer från proffs på badrum som utför arbetet på ett fackmannamässigt sätt. 

Alla typer av projekt, i hela Malmö

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt företag för badrumsrenoveringen i Malmö oavsett hur omfattande projektet är. Oavsett om det gäller en totalrenovering av ett stort badrum eller bara nytt väggkakel på en liten toalett så ordnar vi det. Vi tar fram offerter som passar ditt badrumsprojekt och det spelar ingen roll var i Malmö du bor. Vi ger dig offerter från företag som är verksamma just där du bor och vi täcker in hela staden. 

Helrenovering eller mindre arbeten spelar ingen roll 

Vi hjälper dig att enkelt hitta rätt firma för arbetet med ditt badrum oavsett vad det gäller. Vi samarbetar med företag som gör allt från omfattande helrenoveringar av badrum till mindre jobb som kakelsättning. 

Nedan ser du exempel på de olika typerna av arbeten du kan få hjälp med genom vår tjänst: 

Vi har hela Malmö i våra trygga händer

I den stora staden Malmö är det många byggfirmor som ryms, men inte alla är verksamma i hela staden. Vi samarbetar däremot med alltifrån stora, heltäckande företag till mindre lokala hantverkare. På så sätt kan vi hjälpa dig med din badrumsrenovering oavsett var i Malmö du bor. Bor du i Borgmästaregården, Heleholm, Holma, Höja, Kroksbäck, Lindeborg, Mellanheden, Möllan, Rosengård, Segevång, Sibbarp eller Toftanäs? För oss spelar det ingen roll, vi tar ett möte och sen löser vi din badrumsrenovering på bästa möjliga sätt. Snabbt, enkelt och kostnadsfritt!

Kostnadsfri offert