Stockholm

Vi på Prioffert gör livet enklare för alla som vill ha hjälp med renoveringsarbeten och byggtjänster i Stockholm.

Vår tjänst ger dig tillgång till vårt omfattande nätverk av lokala hantverkare och företag i huvudstaden som utför alla typer av uppdrag inom bygg och renovering. På ett mycket enkelt sätt får du skräddarsydda offerter från utvalda företag som är proffs på just den typ av arbete du behöver hjälp med. 

Boka gratis rådgivning

Rätt hantverkare i STockholm

Vi hjälper dig med alla typer av renoveringar

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad, det är även landets mest folkrika stad. Här finns otaliga bostäder och oräkneliga företag som erbjuder renoverings- och byggtjänster. I en storstad som Stockholm finns det naturligtvis ett stort utbud av både mindre, lokala firmor och riktigt stora byggföretag. 

Vi samarbetar med en mängd olika företag i staden, stora som små. Det ger oss flexibilitet och möjligheten att kunna tillgodose i princip vilket behov av arbete som helst. Oavsett om du behöver hjälp med en omfattande badrumsrenovering i Stockholm eller bara behöver lägga nytt golv i vardagsrummet så kommer vi att hitta rätt företag för jobbet. 

Smidig tjänst som täcker in hela Stockholmsområdet

Det spelar ingen roll var i Stockholm du råkar bo, vi er till att du får offerter från företag som är verksamma just i ditt område. Vissa av våra samarbetspartners utför arbeten i hela Stockholm med omnejd, medan andra är mer lokalt förankrade i vissa stadsdelar. De offerter du får genom att använda vår tjänst kan komma både från mindre byggfirmor och större företag, beroende på var du bor och vilken typ av arbete du vill ha utfört. 

Vi har som målsättning att alltid sammanföra dig med de företag som vi tror kommer passa dina behov bäst. Ska du till exempel renovera köket så väljer vi ut fem företag som är experter på köksrenovering i Stockholm och som tar sig an jobb i den del av staden där arbetet ska utföras. När du sedan jämför de olika offerterna så kanske det visar sig att en mindre lokal renoveringsfirma passar dig bättre än något av de större företagen. 

Enkel process för att hitta rätt hantverkare

Det stora utbudet av byggföretag gör att det i normala fall kan vara riktigt krångligt att välja vilken hantverkare man ska anlita. Det finns jämförelsesajter på nätet men det är en metod som, även om den kan underlätta, är ganska krånglig och kan ta mycket av din tid i anspråk. Vår tjänst gör det ännu enklare att hitta och välja ut rätt hantverkare i Stockholm.

Eftersom vi endast behöver ett möte med dig för att skapa en uppdragsbeskrivning som når ut till utvalda företag så spar vi mycket av din tid. Efter mötet får du offerter från fem olika byggfirmor och hantverkare och dokument som gör det mycket enkelt att jämföra deras erbjudanden och välja ut det bästa. 

Kostnadsfri offert